Vrij altijd veilig, zeker in het begin van een relatie!

In Nederland zijn een hoop vrijgezellen mannen en vrouwen. Een deel van deze groep wil het liefste vrijgezel blijven, maar het grootste deel is toch wel zoekende naar een potentiële partner.

En daar zijn tegenwoordig een hoop mogelijkheden voor. Ten eerste kan men bijvoorbeeld ervoor kiezen om gewoon eens een avondje uit te gaan om mensen te ontmoeten. In bars en clubs zijn natuurlijk legio mannen en vrouwen te vinden. Bij het uitgaan zie je echter vaak dat er groepjes mannen en groepjes vrouwen zijn, die allemaal in hun eigen kringetje blijven. Het is lastig om hier tussen te komen.

Eigenlijk is de beste optie als je iemand wilt ontmoeten, om gewoon in je eentje uit te gaan. Niet veel mannen of vrouwen hebben het lef om dat te doen, maar het is wel de beste optie. In je eentje maak je namelijk veel sneller een praatje met iemand en daar kan best iets leuks uit voortkomen. Een discotheek is natuurlijk een optie, maar een bar is ook leuk. Daar staat de muziek doorgaans wat minder hard en kun je dus beter een conversatie met iemand hebben.

Met elkaar naar bed gaan

Als je een leuke avond met iemand hebt gehad, en jullie vinden elkaar wel een beetje leuk, dan komt er natuurlijk altijd een punt waar je moet besluiten of je al met elkaar naar bed wilt. De meeste mannen zullen dat wel willen, bij vrouwen lijkt er toch een soort taboe te liggen op het met elkaar naar bed gaan op de eerste date.

Mochten jullie besluiten om met elkaar naar bed te gaan, vrij dan wel altijd veilig. Het komt toch nog best wel vaak voor dat mensen een soa hebben en daar wil je gewoon niets van weten. Als je jullie daarna in een relatie komt en vaker met elkaar naar bed gaan, kun je na het uitvoeren van een test beslissen om het zonder condoom te doen. Vrij dus altijd veilig. Je kunt ook het klaarkomen uitstellen met een goede condoom. Dan maak je een goede eerste indruk.

Het condoom gebruiken kan voor een man ook nog een bijkomend voordeel zijn. Want je wilt die eerste paar keren natuurlijk niet te snel klaarkomen. Door een condoom te gebruiken heb je minder gevoel en kun je het doorgaans ook langer volhouden.

Misschien vind je dit ook interessant