Waarom in Amsterdam adverteren op een billboard?

De vraag zou moeten zijn: waarom geen billboard? Billboard advertenties op een Amsterdam billboard is een effectieve manier om bereik te genereren en je boodschap uit te zenden. In vergelijking tot veel andere marketingmethoden kunnen billboards in korte tijd een enorm bereik genereren.

Buitenreclame is een geweldige manier om mensen te bereiken waar zij werken, wonen en spelen. Met andere woorden, waar zij leven. In tegenstelling tot TV, radio of print is buitenreclame een medium dat niet kan worden uitgeschakeld of weggelegd. Dit geeft jou als adverteerder meer controle over hoe en waar een advertentie wordt bekeken.

Jouw billboard doelgroep in Amsterdam

Hoe je het ook wendt of keert, ook jouw doelgroep bevindt zich in Amsterdam. In Amsterdam, de hoofdstad van Nederland woont iedereen. Van een jonge tot oude doelgroep, van laag- tot hoogopgeleiden, van alleenstaanden tot families. Ook is het aantal nationaliteiten wat in Amsterdam woont een van de hoogste ter wereld. Kortom, wat je doelgroep ook is, ergens in Amsterdam bevindt zich een billboard locatie of meerdere billboard locaties waarmee we jouw doelgroep kunnen bereiken.

Billboards zijn de toekomst

Keer op keer hoor je in het nieuws dat digitale marketing steeds groter wordt. Soms horen we zelfs dat online het enige kanaal is wat uiteindelijk over zal blijven; want meetbaar. Niets is minder waar, The Financial Times, een van de meest toonaangevende zakelijke kranten schreef dat er in 2020 voor het eerst meer zal worden uitgegeven aan buitenreclame dan aan print advertenties. De afgelopen jaren hebben billboards een continue groei laten zien.

Jouw billboard in Amsterdam

Billboards trekken de aandacht, niet alleen jouw aandacht maar ook de aandacht van jouw doelgroep. Om deze enorme reclameposters kan je simpelweg niet heen. Uiteraard is het wel van belang om een pakkende boodschap te delen, anders is het uit het oog uit het hart.

Bereik

Dit is een inkopper, in een stad met bijna een miljoen inwoners is bereik te genereren. De bevolkingsdichtheid is groot, waar je billboard ook staat, je bereikt mensen.

Beginnen met billboards?

Uiteraard is bereik niet alles, wil jij beginnen met adverteren op billboards in Amsterdam? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? One Media heeft tientallen jaren ervaring met buitenreclame en wij helpen je graag met het zo optimaal inzetten van jou billboard.

Misschien vind je dit ook interessant